Noticias de la Banda

Carta d'agraïment del President de la nostra Societat Musical

COLABORACIÓ DE L’IVC AMB LA CULTURA


La Societat Musical “La Amistad” de Villafranqueza, vol agrair l’ajuda i col·laboració que l’IVC (Institut Valencià de Cultura) presta a la cultura en general. Entre les seues subvencions, ajudes o convenis, es troba l’ajuda per a la compra de instruments musicals, que surt de forma anual.

 La nostra societat és la segona vegada que pot aprofitar-se d’aquesta ajuda per a la compra d’instruments. Fa tres anys vam comprar una tuba per a la banda de música, enguany ha sigut, entre altres instruments, un piano electrònic i una trompa junior, tots ells, per a cobrir les necessitats de l’escola de música, necessitats moltes vegades indispensables pel desenvolupament de la nostra feina.

Doncs això, encara que no es subvenciona el total del gasto sinó un percentatge, volem mostrar en nostre agraïment per traure projectes d’aquest tipus, que fan que les bandes de música, sobre tot en aquest moment tant dur pel nostre sector, puguem dur a terme la nostra activitat de la millor manera possible.


Moltes gràcies!!!

 Captura de pantalla 2020 10 11 a las 14.28.50

Siguenos en....

  

 

Esta página web utiliza cookies Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más información.